дейенерис таргариен

 1. AnnaRina
 2. Nyck28
 3. Леди Джоанна
 4. Алора
 5. Алора
 6. brook
 7. Алора
 8. Lady D.
 9. Алора
 10. Tousique Sharikov
 11. aurelle
 12. Lady D.
 13. Алора
 14. aurelle
 15. Lali